Parkering CPH Lufthavn

Parkeringsmuligheder ved CPH Lufthavn

Få dig et overblik over dine parkerings muligheder ved CPH Lufthavn i Kastrup – vi har tegnet det hele på et kort og med få klik, kan du også få et hurtigt overblik over priserne.

Ved parkering i Københavns Lufthavn har du både mulighed for at bruge CPH Lufthavns egne parkeringsmuligheder, samt private parkeringshuse som drives af henholdsvis ParkZone og EuroPark (ParkZone tilbyder Park&Ride som er inkl. Metrobillet). Som alternativ er der også nogle gratis parkeringsmuligheder i Kastrup, tæt på Lufthavnen – klik på linket for at se mere.
Gratis parkerings ved CPH lufthavn (LINK)

Udklip2

Gratis Terminalbus fra CPH’s parkeringspladser
Hvis du parkerer på en af CPH Lufthavns parkeringspladser, kan du glædeligt benytter dig af en gratis Terminalbus, som cirkulerer alle lufthavnens parkeringsanlæg og terminaler. Den kører hver 15. min, og er meget fordelagtigt indbygget for rejsende, således på- og afstigning er gjort nemt. Klik her for at få et overblik over bussens holdepladser og tider.

 

Priser for parkering
Når du parkerer ved Kastrup Lufthavn kan priserne variere meget afhængigt af distancen til terminalerne. Du kan derudover parkere gratis de første 15 min på CPH’s eget parkeringsanlæg. Se tabellen forneden og få dig et overblik eller klik på info-grafen foroven.

Udklip

Gratis Parkering i Kastrup ved CPH lufthavn

Hvis du ikke har lyst til at betale – hvad nogen kalder – en formue, så er der mulighed for gratis parkering i Kastrup, tæt på CPH lufthavn(undersideLINK) – klik på linket for at se listen over dine gratis parkeringsmuligheder, eller klik på de blå ikoner på kortet til højre og der vil komme en lille info boks, som beskriver dine muligheder nærmere (værd at vide info, så som bus/metro tider)

Udklip3

Afsætning af passagerer i Københavns Lufthavn

Hvis du blot skal afsætte rejsende passagerer ved lufthavnen, så har du mulighed for at benytte dig af to “Kys&Kør” spot, som har hver sine indkørsler på trods af de er placeret tæt på hinanden. Den ene ligger langs Terminal 2, hvor den anden er lidt mindre og placeret på vestsiden af Terminal 3.

Udklip4

“Kys&Kør” sporene er ofte fyldt op, brug derfor det nærmeste CPH parkerings anlæg, det er gratis de første 15 min.

Læs også om:

  • Ofte stillede spørgsmål 
  • Parkeringsmuligheder for cykler og motorcykler
  • Parkeringsmuligheder for handikappede
  • Information om P-direct medlemskab

 

Har du fundet den information du søgte?

Har givet os Ris eller Ros!