Parkering ved MassageKompagniet i København

Parkering ved Massage i København

Med en stigende efterspørgsel af de mange forskellige terapeutiske  massagebehandlinger i København er efterspørgslen på billig parkering steget samt søgen efter ledige parkeringspladser. Klinikker i København harisær muskel genoprettelse af skader eller hvis man blot ønsker en behagelig og afslappende oplevelse, har massagebehandling taget en stor del af fokus fra andre former for healing, wellness behandlinger og produkter.

 

Der er ca. 500 massage terapi skoler og uddannelsesprogrammer i Danmark, men primært lokaliseret i København. Ud over praktisk erfaring med massage teknikkerne, studerende generelt lær om kroppen, og hvordan den fungerer, forretningsmetoder, og etik. Massage uddannelsesprogrammer generelt er godkendt af en medlemsstat. Nogle kan også være akkrediteret af et uafhængigt agentur, som Kommissionen på Massage terapi akkreditering (COMTA).

De nationale certificeringsordninger for terapeutisk massage og kropsbehandler attester fagfolk, som passerer en national eksamen. Stadig kræver licens massører, at de har en mindst 100 timers undervisning en akkrediteret institution, passere en national undersøgelse, opfylder specifikke fortsatte krav om uddannelse, og foretage uredelighed forsikring. massage københavn kort map

Udover massage terapeuter, behandlere som f. eks. kiropraktorer og fysioterapeuter, samt fysiurgiske massør kan have uddannet sig og tilbyder massage i København. Læs anmeldelser om MassageKompagniets her.

 

Massage terapi går flere tusinde år tilbage. Henvisninger til massage i skrifter fra oldtidens Kina, Japan, Indien, arabiske nationer, Egypten, Grækenland (Hippokrates defineret medicin som “kunsten gnidning” ), og Rom.

Massage blev udbredt i Europa under renæssancen. I 1850 ‘erne to amerikanske læger, der havde studeret i Sverige indførte massage terapi i USA, hvor det blev populære og blev forfremmet til en række sundhedsmæssige formål. Med videnskabelige og teknologiske fremskridt i medicinsk behandling i løbet af 1930erne og 1940erne, massage faldt ud til fordel for USA. Interesse i massage genoplivet i 1970erne, især blandt sportsfolk i storbyen i Danmark har tilknyttet sig til en lægeeksamineret sportsmassør i København.

Det er muligt at parkere langs gaden og af de mange indfaldsveje. Uddybelse kommer.

 

Har du fundet den information du søgte?

Har givet os Ris eller Ros!