Information om CPH P-direct medlemskab

Når du parkere ofte i CPH Lufthavn, kan det betale sig, at få et P-direct medlemskab. Vi har samlet alle informationerne, så du nemt kan finde ud af, om et P-direct medlemskab er for dig.

Hvis du ejer et P-direct medlems kort, kan du benytte dig af følgende fordele:

  • De bedste parkeringspladser, tættest på terminalerne
  • Pladsgaranti
  • Nemt at administrere
  • Ingen tidsspilde ved køb/betaling af P-billet

Parkering i CPH Lufthavn

Direct P-husene er markeret med gråt.


 

Sådan fungerer P-direct
Dit P-direct kort indføres ved ind- og udkørsel. Når du er benyttet kortet til indkørsel, kan det efterfølgende kun bruges omvendt, ellers afvises det af automaten, da det kun giver adgang til én bil af gangen. Hvis kortet ikke er i brug, kan det frit anvendes af flere brugere.

Pladsgaranti med P-direct medlemskab
Når du har et medlemskort, yder CPH Parkering pladsgaranti på P6, P7 og P8, som alle ligger tæt på Terminal 3. Mod ekstra betaling kan du med et P-direct kort ligeledes parkere på Business+, som er et særligt sikret område lokaliseret på P6.

Få dit P-direct kort i dag
Du skal som som ny kunde, indbetale min. 2500,-, som efterfølgende vil være din saldo. Når du parkerer på anlægget vil P-afgiften automatisk registreres og blive fratrukket din saldo. Ved lav saldo, vil du blive kontaktet med henblik på optankning.

Få en ansøgningsformular pr. brev – send en mail ved at klikke her.


Firmaaftaler:

Company Parkering
Hvis dit firma regelmæssigt samler gæster

op i CPH Lufthavn, kan i benytte jer af Firma Parkering. Aftalen gælder for et år og op til fire biler, som kan parkere i op til to timer når du henter eller afsætter gæster. Pladserne findes på P6 og P8, nederste afsnit, lokaliseret tæt på Terminal 3. Yderligere information, ring på tlf. 32 52 83 00, eller send en e-mail ved at klikke her.

Business+
Hvis i vægter sikkerhed højt, kan vi anbefale Business+. Alle pladserne er særligt sikret mod uvedkommende med et specielt aflåsningssystem og er kontrolleret af konstant tv-overvågning. Et abonnement koster kr. 160,- om måneden. Yderligere information, ring på tlf. 32 52 83 00, eller send en mail ved at klikke her.

Company+ Parking
Hvis i har brug for fuld disposition over jeres parkeringsplads, er Company+ Parking for jer. Garagerne som er lokaliseret i henholdsvis P6 og P8, er sikret med en fjernstyret låsebøjle som sikrer at kun lejeren har adgang, ligeledes er der tv-overvågning. På P-pladserne er der tilladelse til at benytte skilteplads, låsebøjle og bagvæg til opsætning af firmalogo. Pladsernes pris er 40.000 kr. årligt ekskl. moms, inkl. parkeringsafgift. Yderligere information, ring på tlf. 32 52 83 00, eller send en mail ved at klikke her.

Har du fundet den information du søgte?

Har givet os Ris eller Ros!